fbpx

Maailma populaarseima siili Sonicu põhjal vändatud linateos ei näe just kõige parem välja. Enamus inimesi on olnud skeptilised juba esimesest lekitatud postrist. Ning ega värskelt ilmunud treiler tekita ka eriti lootust.

Alustame kõige kergemini nähtavast tõsiasjast: Sonic näeb päris imelik välja. See realistlik stiil lihtsalt ei sobi absoluutselt. Ja miks tal kindaid pole!? Ning mis värk selle tema juures oleva pidev elekteriga on!? Paramount! Sonic ei ole Flash, igal superkiirusega tegelasel ei ole elektrit, mida nende keha toodab mingil moel. Jim Carrey Eggmanina on… lihtsalt Jim Carrey vuntsidega. Vähemalt üks hea asi selle filmi kohta. Lauluvalik oli ka… huvitav. Kuidas sobib „Gangsta’s Paradise“ sinise, upsaka siiliga?

Ausalt öeldes, on parem juba praegu kõik lootused maha matta.