fbpx

Cuphead sai kohe algusest peale endale külge sildi, millel oli kirjas: „Platvormerite Dark Souls“. Seda ikka põhjusel, et tegu oli teosega, mis nõudis mängijalt kannatlikkust, osavust ja jumalikke reflekse. Tegemist on mänguga, mida autoroolis kohe kindlasti mängida ei tohiks. Ometigi on just auto järgmine platvorm, mida Cuphead vallutama hakkab.

Nimelt avaldas Tesla tegevdirektor Elon Musk, et nende kompanii poolt toodetavad elektriautod, täpsemalt Model 3, S ja X versioonid hakkavad oma armatuurlaudadele sisseehitatud ekraanidel jooksutama Studio MDHR ülirasket platvormikat. Varasemalt jõudis Musk kuulutada, et töötab koos oma tiimiga selle nimel, et nende autodel hakkaks tööle Unity mängumootor.

Siiski pole Cuphead esimene videomäng, mida Tesladel mängida saab. Üllatusmunadena on eelnimetatud mudelitele lisatud ka klassikalised Atari mängud nagu Asteroids, Lunar Lander ja teised. Teslade näol on tegemist aga lausa teise uue „mängumasinaga“, millele Cuphead jõuab – märtsikuus rõõmustas nimetatud mäng Nintendo Switchi omanikke!

Allikas: IGN