fbpx

Juba enne Bethesda E3 pressikonverentsi oli ilmselge, et nad peavad Fallout 76 rääkima. Rohkem kui kohutava alguse teinud videomäng saab tulevikus lausa mitu suurt uuendust, mis peaksid teoreetiliselt lappima kõik augud ning meelitama tagasi inimesed, kes vahepeal laevalt lahkusid.

Üheks suurimaks ligimeelitajaks saab Nuclear Winter nime kandev battle royale mängulaad, mis asetab vastamisi 52 inimest, kes kõik tahavad olla see õnnelik, kes väljub heitlusest elusana ja asub juhtima Vault 52-te. On Fallouti universumile tuttavad relvad ja ohtlikud elajad ning (Battlefield V: Firestormist tuttav) suur tulerõngas. Fallout 76 on 10.-17. juunini tasuta mängitav, selle perioodi jooksul peaksime saama näha ka natuke seda, mida Nuclear Winter endast kujutab. Uus battle royale mängulaad on muidugi kõikidele täismängu omanikele tasuta.

Samamoodi jõuab tasuta lisana mängu Wastelanders nime kandev laiendus, mis toob teosesse lõpuks ometi pisut elu. Nimelt hakkavad maailma asustama inimtegelastest NPC-d, kes annavad mängijale uusi ülesandeid, kellega saab reaalselt vestelda ja vestlustes erinevaid valikuid teha. Wastelanders jõuab meieni millalgi sel sügisel. Eks näis, kas sellest piisab, et Fallout 76 maine mudast välja tirida.