fbpx

Märtsikuus oli põhjust rõõmustada, sest meile tehti teatavaks rõõmustav uudis – kultusklassika Vampire: The Masquerade – Bloodlines saab järjeosa! Tänavusel E3 mängumessil saime sellest rohkem kuulda, ent õnneks ei jäänud informatsioon vaid kuulmekanalite tasemele.

Nimelt näidati meile PC Gaming Show raames ka mängupilti paljastavat treilerit. Mis veelgi parem, me ei pea vaid selle 3-minutilise klipiga piirduma! IGN-i värskes videos lahatakse teose mängitavust peaaegu 19 minuti vältel.

Märtsis jagas Lauri teose kohta järgnevat informatsiooni: „Tegevus leiab aset mõned aastad pärast esimest peatükki ning toimub Seattle’is. Mängija tegelaseks on noor vampiir, kes peab tegelema erinevate vampiirifraktsioonidega, kes tahavad linna üle võtta. Loo ja mängu kõrge kvaliteedi tagavad erinevad arendustiimi liikmed, kes aitasid esimese osa mängijateni tuua ligi 15 aastat tagasi.“

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 jõuab meieni millalgi 2020. aasta märtsikuus, platvormideks PC, PlayStation 4 ja Xbox One.