fbpx

The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Teos, mis pälvis 2017. aastal meie käest Aasta Mängu tiitli. Teos, mis pakub mängijale ohtralt vabadust ja avastamisrõõmu. Teos, mis kümneid ja kümneid tunde hiljem järjekordselt millegagi jahmatada suudab. Üllatus, üllatus – see juhtus taas!

Twitteris on juba pikalt eksisteerinud konto Can You Pet the Dog?, mis jagab enda jälgijatele informatsiooni selle kohta, millistes videomängudes saab koertele pai teha ning millistes mitte. Viimasel ajal on enda ampluaad pisut laiendatud ja meid teavitatud ka muude loomade ning tegevuste kohta.

Üks huvitav killuke jõuab meieni just nimelt Nintendo seiklusmängust. Nimelt saab Link koeri toites nendega sõbraks saada. Tänulikud kutsad juhatavad aga teravakõrvalise seikleja lähedal asuvate aarete juurde.

Ma ei kahtlegi, et Breath of the Wildi järjeosa on täpselt sama (kui mitte enama) sügavusega!