fbpx

Vaid paar nädalat tagasi mõlgutasime mõtteid selle üle, kas poolakate superhitt The Witcher 3:Wild Hunt võiks jõuda Nintendo hübriidkonsoolile. Nüüd, mil E3 pressikonverentsidega on ühele poole saadud, saame rõõmsalt tõdeda – jah, Riivimaa Geralt jõuab Switchile!

Avatud maailmaga fantaasiamänguga kaasnevad ka kõik lisad, ehk peamiselt kaks suurt laiendust: Hearts of Stone ja Blood & Wine. Ilmselgelt on pidanud CD Projekt RED Switchi versiooni visuaalset külge pisut kärpima pidanud, ent seda tasakaalustab teadmine, et nõiduriga saab seigelda ükskõik kus! Praegu ei ole veel teada täpne ilmumiskuupäev, ent teame, et see jääb käesoleva aastanumbri sisse.

Uudis The Witcher 3:Wild Hunt Switchi versioonist polnud ainus asi, mille CD Projekt RED E3-le kaasa tõi. Xboxi pressikonverentsil näidati stuudio uue mängu Cyberpunk 2077 uut treilerit ning paljastati, et nende teoses astub üles ka meie planeedi üks kõige coolim mees, Keanu Reeves!