fbpx

Tervelt kaks aastat tagasi kuulutas Square Enix, et teeb kibedalt tööd Marveli elust suuremate superkangelastest rääkiva mängu kallal. Toona nimetuks jäänud projekti etteotsa asus Tomb Raideri uusversioonitriloogia eest vastutav Crystal Dynamics… ning sellega info piirdus.

Nüüd, kaks suve hiljem, saame lõpuks rohkem teada, mida mäng endast kujutab. Eelmainitud stuudiole on vahepeal abikäes ulatanud ka Eidos Montreal. Visuaalselt on üritatud matkida filmiuniversumit, ent tegelasi ei kehasta enam Hollywoodi näitlejad, keda tunneme ja armastame, vaid neile on antud uued näod ja hääled. Näiteks kehastab Raudmeest Nolan North ning Bruce Bannerit Troy Baker.

Tegemist on kolmanda isiku vaates märulimänguga, kus mängija saab kehastuda üheks viiest Tasujast: Kapten Ameerika, Raudmees, Hulk, Must Lesk ja Thor. Lisaks saab teost korraga koos mängida kuni 4 inimest. Esialgsest filmikoosseisust on veidral kombel puudu Kotkasilm, kelle „mõttetuse“ üle rahvas aeg-ajalt nalja armastab visata. Tundub, et tegemist on järjekordse pilkega täpse sihtimisega vibumehe suunas…

Kuuldavasti on tegemist nii.nimetatud „teenusmänguga“ (stiilis Destiny, Anthem ja teised), mis tähendab, et aastate jooksul jõuab teosesse veelgi rohkem tegelasi, tasemeid ja muud, seda kõike õnneks aga täiesti tasuta. Marvel’s Avengers: A-Day jõuab PC, PlayStation 4, Xbox One’i ja Google Stadia peale 2020. aasta 15. mail.