fbpx

Poola superstuudio CD Projekt REDi järgmine eepiline ettevõtmine, küberpungilik rollimäng Cyberpunk 2077 on viimasel ajal aina rohkem ja rohkem meie igapäevastesse vestlustesse imbunud.

Üheks suureks jututeemaks on olnud stuudio lubadus oma töötajaid mitte liigselt koormata – probleem, mis viimase aasta jooksul korduvalt uudisekünnise on ületanud. Samuti on sahistatud, et teose kallal teeb tööd umbes 400 inimest, või räägitud sellest, et Cyberpunk 2077 pole E3 ajal mängitav (olgugi, et stuudio jaoks on tegu tähtsaima E3-ga eales!).. Kõik see on tore ja huvitav, ent kuidas on lood selle ilmumiskuupäevaga, ah?

Kotaku ajakirjanik Jason Schreier on kuulnud kolmest erinevast allikast, et esialgne plaan oli oma uhiuus üksikisikuvaates rollimäng meieni tuua juba millalgi selle aasta jooksul, ent paljud stuudios pidasid seda võimatuks missiooniks. Tema arvates on tunduvalt tõenäolisem 2020. aastanumbriga ilmumisaken, mis võib jääda kuskile aasta esimese poole sisse. Me võime näha E3 ajal kuulutust, et mäng jõuab meieni 2019. aastal, ent ülima tõenäosusega järgneks sellele edasilükkamine.

Kas võime E3 ajal näha ka uudist, et CD Projekt REDi eelmine hitt, The Witcher 3 jõuab Nintendo Switchile? Võib-olla! Ehk saame ka vastuse küsimusele, kas Lady Gaga on osa Cyberpunk 2077 värvikast maailmast…