fbpx

Üks mulluse E3 suurimatest üllatajatest oli kindlasti Cyberpunk 2077. CD Projekt RED suutis tekitada nii palju huvi ja elevust ning seda vaid ühe treileriga. Arendajate jaoks oli tegemist ülitähtsa üritusega, kuid tulevane E3 tõotab olema veelgi enamat.

CDPR-i tegevjuht Adam Kiciński väidab, et suvel toimuv meelelahutuskonverents tuleb suurfirma kõige olulisem üritus eales – neil on plaanis üks väga võimas etteaste täis erinevaid üllatusi (aga tõenäoliselt ilma Lady Gaga etteasteta). Paljud väljaandjad on hakanud E3-le veidi vähem keskenduma, kuid Kiciński sõnul on see CDPR-i jaoks siiani südamelähedane mess, kust pärinevad aset aasta suurimad ja põnevaimad teated.

Arendajatel on veel palju plaanis, näiteks tahetakse meeskonda rohkem inimesi palgata, et tegeleda ühe salapärase rollimänguga, mis stuudiol varuks. Üldiselt on nad oma tegemiste kommenteerimisega siiski üpriski kidakeelsed.

Kuigi suurfirmad nagu Sony ja EA on E3-ga hüvasti jätnud, on meil vähemalt üks suur asi, mida oodata — uhiuus Cyberpunk 2077 treiler, mille lõpus kinnitatakse, et teos jõuab meieni ikka varem, kui aastal 2077.

Allikas: PC Gamer

TULESID AITAB PÕLEMAS HOIDA PUNKTID.EE