fbpx

On asju, mis tunduvad iseenesest mõistetavad. Need on nii-öelda kirjutamata reeglid, milleni peaks loogilise mõtlemise tulemusena kiirelt jõudma. Üheks neist on kindlasti fakt, et filmiva või striimiva kaameraga ei ronita avaliku ürituse peldikusse. Dr DisRespect aga nii ei arva.

Käesoleva aasta E3 raames toimus kohatu vahejuhtum, kui üritust esimest korda külastav tuntud striimija Dr DisRespect suvatses oma kümnetele tuhandetele vaatajatele näidata ka seda, mis toimub mängumessil kohtades, kuhu minnakse suurema häda korral. Kaamerasilm jäädvustas mitmeid inimesi kergendamas end pissuaari juures.

Igale tegevusele aga järgneb vastureaktsioon. Antud uudise kirjutamise hetkeks on Dr DisRespecti Twitchi kanal taaskord kadunud ning E3 korraldajate andmetel võeti striimijalt ka ürituse pääsmed.

Üks asi on aga kindel, peldikud näevad suurtes messikeskustes välja äravahetamiseni sarnased ning kui seal pole konkreetset videomängudega seonduvat tegevust (nagu võib kohata mõnes Jaapani baaris) pole sinna ka kaamerasilmal asja.

Tegemist oli Dr DisRespecti esimese IRL ehk päris elus toimuva striimiga.

Allikas: Kotaku