fbpx

Meie põhjanaabrite järgmine videomäng Control (mis pisut meenutab nende eelmist videomängu, milleks oli Quantum Break) jõuab juba üsna pea meieni. Suvesooja eest saame tubadesse mängumaailma sukelduda 27. augustil, seniks aga saame end vaimselt ette valmistada, vaadates uhiuut videoklippi, mis meile taaskord mängitavust tutvustab.

Juba varasemalt teadsime, et „kolmanda isiku vaates kogetav põnevik asetab mängija Jesse Fadeni saabastesse, kes asub otsima vastuseid küsimustele, mis on teda painanud juba aastaid. Selgitamaks välja oma müstiliste võimete päritolu, suundub ta FBC (Federal Bureau of Control) peamajana funktsioneerivasse pilvelõhkujasse, mida teatakse ka Vanima Majana. Seal leiab ta aga ohtralt neid, kes tahavad takistada neiul oma eesmärgini jõudmast. Vaenlastega võitlemiseks tuleb Jesse’l appi võtta nii kõik oma üleloomulikud ja/või telekineetilised võimed kui ka pidevalt muutuv Direktori Püstol.“

Umbes kuu aega tagasi sai Andri võimaluse ise Soomes Remedy stuudiot külastada ja uurida lähemalt, mida Control meile pakkuma hakkab: