fbpx

Juba varasemalt kõlakatena levinud Kotaku hinnatud ajakirjaniku Jason Schreieri väited saavad justkui kinnituse, kuid samas jääb kogu lugu endiselt lahtiseks. Poole aastaga võib veel paljugi muutuda!

Häälnäitleja Ashley Johnson, kes mängib Ellie tegelaskuju The Last of Us 2-s, jagab pikemas intervjuus vastuseid erinevatel teemadel ning ei saa üle ega ümber ka küsimusest, millal poleemikat tekitav teos ilmub. Tüdruku huultelt tahab väljuda justkui sõna „veebruar“, kuid jääb poolikuks saatejuhi (kui nii võib öelda) vahelesegamise tõttu.

Seda ka põhjusega, sest küsimused ja vastused on tegijatele teada ning kogu antud video on lihtsalt n-ö ametlik pool ja paberite määrimine. Huvi korral võib muidugi terve jutuajamise läbi vaadata, kuid kõnealuse lõigu leiab 67. minutil.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=178&v=0kAeCN8UahA

Teoreetikute andmeil on edasilükkamise (väidetavalt pidi mäng esialgu ilmuma sel sügisel) põhjuseks Hideo Kojima Death Stranding ja Square Enixi Final Fantasy 7 uusversiooni ilmumine aasta lõpus. Raskem on tulu teenida, kui sellised gigandid turul ringi liiguvad.

Allikas: Eurogamer