fbpx

Kui seni on internetiavarustest tuure teinud jutud sellest, et Naughty Dogi postapokalüptiline kurbmäng The Last of Us Part II jõuab meieni käesoleva aasta sügisel, siis nüüd on puhuma hakanud uued tuuled.

Nimelt väidab Kotaku hinnatud ajakirjanik Jason Schreier, et kõnealuse videomängu ilmumisaken lükkus alles hiljuti järgmise, 2020. aasta algusesse. Schreier ennustab uut väljumisdaatumit umbes veebruarikuu peale, ent ilmselgelt ei oska ta antud panust kinnitada.

Vaid äsja kuulutati (koos uue, hämmastava treileriga), et Hideo Kojima vaimusünnitis Death Stranding ilmub PlayStation 4 konsoolil 2019. aasta 8. novembril. Võime vaid eeldada, et antud uudis võis mõjutada ka The Last of Us 2 ilmumisakent. Samas võis hiljuti saavutatud lõppfaas kujuneda Naughty Dogile oodatust pikemaks. Loodetavasti saame uut informatsiooni veel enne käimasoleva nädala lõppu.

Lisaks kahele eelnimetatule on veel teadmata, millal jõuab meieni mullu E3-l avalikustatud samuraimäng Ghost of Tsushima. Eelduste kohaselt ilmub aga uue aasta lõpus juba Sony järgmine PlayStation.