fbpx

Mäletate, kui Microsoft tegi terve möödunud aasta tööd selle nimel, et nendega liituksid nii mitmedki mainekad mängustuudiod (suurimateks näideteks rollimängude vorpija Obsidian ning Hellblade’i looja Ninja Theory). Nad tegid seda taas!

Tänavuse E3 pressikonverentsi raames astus Microsofti lavalaudadele ei keegi muu kui mängude Broken Age ja Psychonauts autor Tim Schafer teatamaks, et tema mängustuudio Double Fine Productions on otsustanud liituda Microsoft Studios aina kasvava nimistuga. Schafer väitis stuudio YouTube’i kanalile jõudnud klipis, et otsus sündis, kuna Microsofti toetus lubab neil mängude tegemisele keskenduda ning nad ei pea nüüd mööda maailma ringi rändama, et investoreid leida. Samuti ei muutu pooleliolevate projektide puhul midagi ning need jõuavad lubatud platvormidele.

Samuti näidati meile Psychonauts 2 uut treilerit, mis paljastab ka mängupilti. Ilmumisaknaks jätkuvalt käesolev aasta.