fbpx

Resident Evil 3: Nemesis on kuulsa ellujäämisõudukate frantsiisi üks alahinnatuimaid peatükke. Kuigi alguses pidi tegemist olema kõigest spin-off mänguga, sai sellest tänu Sony eksklusiivlepingule seeria kolmas osa. RE3 võis olla natuke lühem ja sisult väiksem mäng kui eelmine peatükk, aga tegemist oli ikkagi klassikalise teosega. Kes siis suudaks unustada Nemesist, keda võib pidada sarja parimaks pahalaseks?

Mis siin ikka nostalgitseda! Resident Evil 2 uusversioon oli niivõrd edukas, et RE mootoril töötav kolmas osa on suhteliselt kindel. Samas, infot selle kohta on vähe ja kes teab, kui kaua ootama peab. Appi tõttavad modifikatsioonide arendajad! Nimelt hiljuti jõudis 1.0 versioonini Resident Evil 3 Seamless HD Project. Tegemist on HD-uuendusega, mis töötab RE3 Gamecube’i versioonil. Selle jooksutamiseks on loomulikult vaja ka Dolphini nimelist emulaatorit.

Ülalolev video näitab, kuidas mäng nüüd välja näeb. Uusi ja vanu tekstuure on võimalik lihtsa nupuvajutusega muuta, et näha, kui palju vaeva on nähtud. Teos näeb välja teravam kui kunagi varem, hüpates isegi üle graafikalatist, mille Resident Evil 3 PC-versioon oli paika pannud. Esimeses paragrahvis nostalgitsemine ja video vaatamine on tekitanud suure soovi ühte oma lemmikut ellujäämisõudukat uuesti kogeda. Müts maha kommuuni ees!

Tegemist pole ainsa Resident Eviliga, mis on taolise uuenduse saanud – RE4 HD Project teeb nii tõhusat tööd, et selle arendajad on isegi leidnud üles päris asukohad ja objektid, mida originaalis tekstuuridena mängus kasutati, ning neid üksikasjalikult teravamaks teinud. Oeh, nüüd tekkis tahe ka neljandat osa uuesti mängida…

Allikas: Eurogamer