fbpx

Tundub justkui oleks see olnud alles eile, kui Fortnite Battle Royale kaardile prantsatas maha hiiglasuur meteoriit, mis tõi endaga kaasa müstilise lilla kuubiku… ja jättis endast maha Dusty Depot nime kandva asupaiga rusud.

Tegelikult leidis nimetatud sündmus aset möödunud aasta kevadel, mil taevakeha hädamaandumine tähistas neljanda hooaja algust. Nüüd, enam kui aasta aega hiljem oleme silmitsi mängu 10. hooajaga. Vahepeal on  kaardil leidnud aset nii mõnigi muudatus ning sel on omavahel madistanud ka hiiglaslik koletis ja suursugune robot.

Võib juhtuda, et ammu hävinenud hooned leiavad tee tagasi kaardile. Fortnite World Cup raames jagati meiega õrritavaid pilte, millest esimesel oli kujutatud justnimelt kõnealuseid laohooneid. Lisaks sellele on näidatud ka ühe roboti varju:

Mida see kõik tähendada võib? See selgub 1. augustil, mil algab Fortnite’i järjekorras juba 10. hooaeg!