fbpx

Pühapäeva hommikul, natukene peale kella 9.00 meie aja järgi, saigi tänavune suvine mängude kiirläbimismaraton SGDQ läbi. Nädal läks meeletu kiirusega mööda – täpselt nagu need mängudki – ja taaskord ei pidanud pettuma.

Erilisi hetki jagus pea igaks päevaks, olgu need uued rekordid, mängijate ja kommentaatorite huumor või hoopiski rekordilised 3 miljonit dollarit kogutud summa heategevusorganisatsiooni Doctors Without Borders jaoks. Tundub lihtsalt uskumatu, kuidas üks kogukond hea asja nimel pingutab viimaste minutiteni, sest lugemine 3 miljonini oli metsik. Seda vaadates tekkis endalgi hasart ja elasin südamest kaasa. Mina jäin igas tahes väga rahule, taaskord.

GDQ YouTube’i kanalilt on võimalus kõikidel, kas kõike või jupiti ka järgi vaadata. Järgmine „talvine“ ehk Awesome Games Done Quick toimub juba 5-12. jaanuaril, 2020. aastal.