fbpx

Kahekordne F1 maailmameister ning 24h Le Mans’i kestvussõidu kahekordne võitja Fernando Alonso osales konsultandina 11. oktoobril ilmuva kihutamismängu Grid loomisel.

Nagu selliste mängude puhul ikka, on kõige keerulisem ülesanne jagada sõidumehhaanikat simulatsiooni ja arkaadi vahel. Kui kaalukauss kaldub liiga ühele poole, võib mängu tabada suur ebaedu. Mängu sotsiaalmeedia kontol jagas Alonso videoblogi formaadis meiega, mida tähendab olla võidusõitja ning kuidas oli töötada Gridi juures nõuandjana.

 

„Kohe, kui algab võistlus, hakkab kõik muu elama!“ Nii võtab Alonso kokku oma kogemuse. Lisaks temapoolsele panusele on võimalik mängus end Alonso vastu proovile panna.

Ultimate Edition komplekti ostjad saavad teosele varajase liigupääsu 8. oktoobril. Grid ilmub PC, PlayStation 4 ning Xbox One’i platvormidel, hiljem jõuab teos ka Google’i voogedastusteenuse Stadia nimistusse.