fbpx

Nagu internet sahistas, nii ka läks – indie-mängudest pajatav Nintendo Direct kuulutas suurelt, et ülivinge märul SUPERHOT jõuab Nintendo Swithile. Mida me aga ei teadnud, oli teose ilmumiskuupäev, mis on… täna, 19. august! Kuid see polnud ainus uudispomm.

Üheks märkimisväärsemaks teateks oli väljaandja Devolver Digitali ühe tuntuima superhiti, ülimalt verise Hotline Miami Collectioni jõudmine Nintendo hübriidkonsoolile. Samamoodi eelneva teose kombel saab seeria kahte mängu Switchi peal nautida kohe.

Sellega muidugi üllatused (vähemalt inimestele, kes internetti vaid pealiskaudselt sirvivad) ei lõppenud. Analüütikute vihjed Microsofti ja Nintendo hea suhte järjekordsest näitest pidasid paika. Indie-mängude showcase ülekanne lõppes Xbox Game Studios alla kuuluva Moon Studiose paari aasta taguse Ori and the Blind Forest treileriga. Varasemalt vaid Microsofti platvormidel saadaval olev metroidvania teos jõuab Nintendo mängumasinale 27. septembril.

Terve ülekanne on leitav ja taaskogetav YouTube’i vahendusel: