fbpx

Nende paari aasta jooksul, mil Nintendo hübriidkonsool Switch turul jõudnud olla, on aina enam hakatud küsima, millised varem ilmunud mängud ka sellele mängumasinale võiksid jõuda? Asi ei ole selles, et konsoolile uusi mänge ei tehtaks, ent selle portatiivsus annab piisavalt põhjust vanade mängude uuesti ostmiseks.

Üheks ihaldusobjektiks on olnud Blizzardi mitmikmängupõhine tulistamismärul Overwatch, mille multikalik stiil sobiks suurepäraselt kokku Nintendo imidžiga. Nüüd on internetti paisatud esimene vihje, et kõnealune soov võib millalgi täide minna. Nimelt ilmus Amazoni veebipoodi hetkeks Nintendo Switchi kandekott, mis Overwatchi teemaline. Situatsioonile lisas ka mekki, et kuigi kolmanda osapoole poolt valmistatud, oli tegemist mõlema kompanii, Nintendo ja Blizzardi poolt ametlikult litsentseeritud tootega.

Kirsiks tordil on aga teadmine, et antud toode korjati poest üsna kiirelt peale selle avastamist maha. Miks on see märkimisväärne? Nagu sõnas Twitteri kasutaja Nibel: „Siin ei ole midagi imelikku. Lihtsalt kaks kompaniid teevad koostööd, et luua konsoolile kandekott, mis on inspireeritud mängust, mida antud konsoolil ei eksisteeri.“

Jääme huviga ootama järgmist Nintendo Directi. Gamescomi ajal kostitati meid erinevate indie-mängudega, teiste seas ka sellised mõneti ootamatud hitid, nagu SUPERHOT, Hotline Miami Collection ja Ori and the Blind Forest.