fbpx

GTA V ilmus küll juba 2013. ning seejärel uuesti 2014. ja 2015. aastal, kuid teose võrgumäng saab pidevalt uuendusi. Neist värskeima, The Diamond Casino ilmumine purustas kaks rekordit – enim mängijad ühel päeval ning nädala jooksul.

Lisaks asjaolule, et GTA V on müüdud enam kui 110 miljonit koopiat, ei taha see kuidagi inimeste ekraanidelt ja seeläbi ka mõtetest kaduda. Viimasel ajal on mängijaid paelunud GTA V RP ehk rollimäng, mis on ka Eesti striimijate seas ääretult populaarne. Nüüd tundub, et inimesed on tagasi läinud tavalisse võrgumängu, vähemalt mingiks ajaks.

Rockstar, kes on GTA V arendaja, ei avaldanud konkreetsete rekordite numbreid, kuid on teada, et 2015. aastal oli teose võrgumängus nädalas keskmiselt 8 miljonit mängijat. Seega saab kindel olla, et 23. juulil sündinud ühe päeva ning 23-29. juuli vahemikku jäänud nädala rekord on sellest suuremad.

Uuendus tõi endaga kaasa (lisaks võimalusele pääseda kasiinosse ning proovida erinevaid virtuaalseid hasartmänge) kuus uut loopõhist ülesannet ja võimaluse osta katusekorter, mis tagab juurdepääsu kasiino VIP-alasse ning sealsetele mängudele. Lisaks sellele on mängus seitse uut sõiduvahendit ning üle 400 erineva rõivastuse ning eseme, mida on võimalik omandada kasiinos asuvast poest.

Mitmetes riikides on aga uuendus tänu hasartmängude seadustele keelatud, sealhulgas Islandil, Küprosel, Valgevenes, Poolas ja Luksemburgis. Kogu nimekiri, mis koosneb enam kui 50-st riigist, on muidugi tunduvalt pikem. Võib vaid spekuleerida, milliseks oleksid rekordid kujunenud siis, kui uuendus oleks kõikjal maailmas kättesaadav.

Allikas: Gamespot