fbpx

Tänavune gamescom on kujunemas üpriski põnevaks sündmuseks. Hiljutine muudatus PlayStationi erinevate regioonide kodulehtedel (Austraalia, Saksamaa, Portugal ja teised) eemaldas eksklusiivsuse tähise Hideo Kojima järgmiselt suurteoselt Death Stranding.

Legendaarne mänguarendaja on aga tänavu väisamas Saksamaal Kölnis toimuvat maailma suurimat mängumessi gamescom. Geoff Keighley korraldatav avasõu „gamescom: Opening Night Live“ lubab suuri uudiseid ning juhtumisi on endine Konami töötaja üks kinnitatud külalistest. Midagi kinnitatud ei ole, ent vandenõuteoreetikutel on piisavalt põhjuseid, et korktahvlil piltide vahel punaseid lõngasid vedama hakata.

ResetERA foorumi kasutaja vestan meenutas ka aegu, mil teos välja kuulutati ning toona räägiti PC-versioonist üpriski avalikult. Seejärel aga info selle kohta kadus ning mängu reklaamiti kui PS4 eksklusiivi. Veel tänavu maikuus oli eksklusiivsus kõikidel PlayStationi eelnevalt mainitud kodulehtedel märgitud.

Death Stranding – mäng, mille üks tegelastest sureb iga 21 minuti tagant – ilmub PlayStation 4 konsoolil käesoleva aasta 8. novembril.

Allikas: ResetERA