fbpx

Andri käis hiljuti meie lõunanaabrite pealinnas Riias toimunud Uniconil ning kuigi tema silmad kuulusid jäägitult üritusel leiduvale üliägedale cosplay‘le, toimus seal ka nii mõndagi mängulist. Suurimaks tõmbenumbriks olid mitmed kaklusmänguturniirid, millest magusaim Tekken 7 heitlus.

Ürituse raames võtsid omavahel mõõtu mängijad nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Kui kõik rahunes ja tolm settinud oli, tõusis võidukalt ühe eestlase käsi. Baltimaade kõige kibedam Tekken 7 mängija on Rasmus „Raskkii“ Iila. Mehe edu ei tule üllatusena – üks Eesti andekaimatest kaklusmängude mängijatest on ju enda oskuseid varasemaltki välismaal lihvida saanud. Möödunud aastal käis mees koos sõpradega Tekken World Tour Finals 2018 üritusest osa võtmas, mille kohta jagati elamusi meiegagi.

Tervet turniiri on võimalik taaskogeda VideogamersEU e-Sport video vahendusel:

Tekken 7 ei jäänud ürituse ainsaks kaklusmänguturniiriks. Lisaks toimusid turniirid mängudes Mortal Kombat 11 (võitjaks eestlane ning mitmekordne MängudeÖÖ võitja Art „BacklotScum“ Simson), Street Fighter V (võitjaks lätlane Agirai) ning SoulCalibur VI (võitjaks lätlane Kray-Z, ent ülejäänud poodiumikohad täideti kodumaise e-sporditiimi VGE esindajate Danel „eiolekassi“ Kungla ja Priit „Priithagoras“ Kajandi poolt).

Õnne võitjatele!