fbpx

Kohe varsti on käes kuulsa MOBA League Of Legends 10. aastapäev ning selle tähistamiseks avalikustas Riot Games väikese blogipostituse. Suure tähelepanu osaliseks sai postituses asjaolu, et LoL on saanud niivõrd populaarseks, et seda mängib igapäev kuni 8 miljonit inimest. Arendajate sõnul teeb see nende mängust suurima mängijabaasiga teose arvutil.

Ülalolevat fakti võib väheke vaidlustada, vaadates Counter-Strike’iga sarnaneva tulistamismängu Crossfire poole, mis samuti igapäevaselt kuni 8 miljonit mängijat ligi tõmbab. Järgmiseks suureks vastaseks on Fortnite, mille suurim mängijate kogus korraga on olnud 10,8 miljonit. Seda muidugi käesoleva aasta alguses, kui Marshmello andis mängusisese kontserdi.

Mille vastu aga ei saa vaielda, on Rioti poolt välja käidud fakt, et nende mäng on suurem, kui Steami 10 enim mängitud mängu kokku.

Ja noh, uus logo kuulutati samuti välja… Muidugi ei saa unustada ka, et ettevõte lubas aastapäeva puhul teha voogedastuse ja näidata, mis tulevikus plaanis on. Suur sünnipäev ja otseülekanne leiavad aset 15. oktoobril.

Allikas: Riot Games