fbpx

Soome mängustuudio Remedy uusim teos Control on jõudnud juba mõnda aega väljas olla ning kinnitada enda positsiooni arendajate senise parima mänguna! Mis ootab aga paranormaalsust uurivat Föderaalset Kontrollibürood ning selle uut direktorit Jesse Fadenit tulevikus?

Remedy jagas mängu kodulehel tulevikuplaane, mis sisaldavad endas tasuta mängulaadi ja fotode tegemise võimalust ning kahte mahukat üksikmänguosist sisaldavat laiendust. Kuigi kahe viimase eest tuleb raha välja käia, peaks nende eksistents meele sellest hoolimata rõõmsaks tegema. Lisapakkide nimedeks on The Foundation ja AWE. Esimene neist uurib Büroo koduks oleva Vanima Maja ajalugu ning arendajad lubavad, et asjad lähevad veidraks.

Kelle tuttav siluett ilutseb AWE logol?

Teises episoodis uuritakse aga Alternatiivsete Maailmade Sündmuseid. Kui uurida lähemalt tolle lisapaki logo, näeme, et see koosneb kahest erinevast elemendist: Controli enda maailmast… ning Alan Wake’i omast. Fantaasiale jäetakse vähe ruumi, mistõttu tundub loogiline, et näeme Bright Fallsis seigelnud kirjanikku juba järgmise aasta keskpaigas!

Tõenäoliselt mõjutas AWE lisapaki idee sündi fakt, et frantsiisi õigused hiljuti tagasi kodumaale jõudsid. Loodetavasti ei jää Wake vaid külalisesinejaks Jesse Fadeni mängus ning saame millalgi näha teda ka Alan Wake 2-s.