fbpx

Jah, Minecraft on tõepoolest taaskord meeletult populaarne, seda mängivad kõik suuremad juutuuberid, aga siiski pole ma leidnud põhjust, et liituda nende 112 miljoni kasutajaga, kes igakuiselt kuubikutest koosnevasse mänguuniversumisse sukelduvad. Kuniks tänaseni.

Nimelt sain ma juhuslikult teada, et alles hiljuti jõudis teosesse klassikalisel Disney animasarjal „DuckTales“ (täpsemalt selle 2017. aasta uusversioonil) põhinev lisapakk. DuckTales Adventure Map nime kandev laiendus toob mängu mitmed sarjast tuttavad asukohad ning lubab mängijal kehastuda lausa 30 erinevaks karakteriks! Tagatipuks pakutakse meile mitte ühte, vaid kaks erinevat loopõhist missiooni, millest mõlemad koosnevad mitmest erinevatest ülesannetest. Ühesõnaga, sisu on küll ja veel!

Kellele aga Minecraft ei kõlba, saab oma „DuckTalesi“ vajadused rahuldatud The Disney Afternoon Collectioni abil, mis sisaldab muuseas kahte Nintendo Entertainment Systemil ilmunud osa. Lõpetuseks tahaksin aga kõikide lugejate ees vabandada, et seriaali nakkav tunnusmeloodia nüüd ülejäänud päevaks ka teie kõrvade vahele kinni jäi!

Allikas: Minecraft