fbpx

Epic Gamesi ülimenukas battle royale mäng Fortnite ning stuudio maniakaalne vajadus enda teosega ohtralt tuntuid frantsiise segada, on kõigile teada. „Tasujad“, „John Wick“, Borderlands… kui uskuda koodisobrajaid, võib selle nimekirjaga liituda peagi ka Splatoon.

Väidetavalt on Fortnite’i pikslite ja polügoonide vahel suplev Twitteri kasutaja HYPEX märganud kahte uut tekstijuppi, mis justkui võiks viidata Nintendo omapärasele tulistamismängule. Täpsemalt leiti kaks elementi: seljakaunistus ja kostüüm. Mõlemad kannavad nime SquidKid – fraas, mida teadupärast ka Splatooni universumi tegelastele viidates kasutatakse.

Tegemist on põneva avastusega… mis ei või tähendada mitte midagi. On ju Splatoon Nintendo eksklusiivne frantsiis ning tundub kahtlane, et vaid Switchi peal Fortnite’i mängivad inimesed sellise ühistöö vilju saaks maitsta. Aga äkki tõesti on suutnud Epic Games Nintendot veenda ja nii jõuabki Splatoon läbi Fortnite’i ka teistele mängumasinatele?

On ju Borderlandsi sündmus esmakordne juhus, mil seeria Nintendo konsoolile on jõudnud. Olgugi, et mitte sellisel kujul, nagu me oleks oodanud.