fbpx

Häid ning kauaoodatud videomänge ilmub rohkem, kui mängida jõuab. Ometigi valmistab igaüks neist ka väikese pettumuse, kuna mitte ükski pole The Last of Us II – järjeosa ühele parimale PlayStationi mängule läbi ajaloo.

On põhjust rõõmustada, kuna Naughty Dog kinnitas, et tuleval teisipäeval aset leidev State of Play ülekandes räägitakse ka eelmainitud üllitisest. Kuna mäng peaks meieni jõudma uuel aastal, on inimesed ootusärevad. Kas tõesti paljastatakse lõpuks ka päev, mil me suureks kasvanud Elliega postapokalüptilises maailmas ellu üritame jääda?

Kui uskuda värskeid lekkeid, ei pea me teisipäevani ootama. Nimelt märkis Šveitsi veebipood Softridge enda lehele, et The Last of Us II (ning selle eriversioonid) jõuab poelettidele 2020. aasta 28. veebruaril. Muidugi, alati säilib võimalus, et tegemist on n-ö kohatäitjaga ning reaalne ilmumiskuupäev võib sellest erineda. Ometigi on veebruarikuu varasemaltki laual olnud, kui vestlused Naughty Dogi superhiti ilmumist puudutavad, seega võib olla ettevaatlikult optimistlik.

State of Play ülekanne leiab aset 24. septembril, Eesti aja järgi kell 23. 00.

Allikas: Softrifdge