fbpx

Gearboxi suurejooneline tulistamismäng Borderlands 3 kiikab horisondi tagant. Jõuab ju aina parema varustuse leidmisele keskenduv üksikisikuvaates möllukas meieni juba sel reedel, 13. septembril!

Et end selleks korralikult ette valmistada, on meiega jagatud veel viimast treilerit. Pisut rohkem kui kahe minuti jooksul tutvustatakse meile viimast korda olukorda Pandoral, seal segadust ja kaost külvavaid kurjameid ning lastakse asju õhku. Treiler ei kanna ilmaasjata pealkirja: „Teeme möllu!“ Üks pahalastest dabib aastal 2019, seega on enam kui kindel, et tegemist on esmaklassilise p****vestiga! Kõike seda saadab Queeni „Seven Seas of Rhye.“

Kõige selle taustal on internetti jõudnud ka esimesed (ja seni ainsad) arvustused, mis üldiselt teost kiidavad. Kahjuks on arvustuskoopiaid ümbritsev situatsioon tibake segane, vahendab Kotaku. Nimelt on valitud (peamiselt Ameerika) väljaannetele välja jagatud spetsiifilised Epic Gamesi kontod (PC-versioon on pool aastat saadaval vaid Epicu poes), millele mäng peale laaditud. See aga põhjustab tehnilisi probleeme. Õnneks on süsteeminõuded piisavalt tagasihoidlikud.

Ülejäänud maailm, eesotsas Eestiga, peavad ootama, mil teos ametlikult poelettidele jõuab. Eks me siis mängi senikaua Fortnite’i