fbpx

Mänguritele suunatud riistvara ja arvutite tootja Razer panustab järgneva 12 kuu jooksul Singapuri e-spordi ja mängutööstuse arengusse 6,5 miljonit eurot (10 miljonit Singapuri dollarit).

Antud investeeringut kasutatakse Singapuris tegutsevate e-spordivõistkondade toetuseks. Oma osa saab ka Singapuri ametlik e-sporditiim, mis osaleb Kagu-Aasia mängudel, kus on esmakordselt koguni kuue medalialaga esindatud ka videomängud. Samuti saavad toetust mängudega seotud ettevõtted, mis tegutsevad Singapuris või on sealt pärit inimeste poolt asutatud.

Razer on küll Ameerika Ühendriikides asutatud ettevõte, kuid üks, pea 500 töötajaga kontor asub Singapuris. Samuti on Razer ehitamas sinna oma Kagu-Aasia peakontorit, et lähiaastatel suurendada sealsete töötajate hulka tuhandeni. Ettevõtte üks asutajatest ja praegune tegevjuht Min-Liang Tan kommenteeris sotsiaalmeedias oma tegevust, öeldes, et olles ise singapurlane, on ta äärmiselt tänulik oma riigi valitsusele ja kaasmaalastele ning soovib midagi kogukonnale tagasi anda.

Nüüd jääb vaid üle oodata, mil säärased toetusrahad ka Eestisse jõuavad…

Allikas: Esports Insider