fbpx

Poolakate au ja uhkus GOG.com (kunagine Good Old Games) on Steamile sõrgu vastu ajanud juba 11 pikka aastat. Selle tähistamiseks on poes suur soodusmüük, mille käigus jagatakse tühiste kopikate eest suurepäraseid videomänge!

Üheks märkimisväärsemaks on (nagu alati) poolakate endi The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, mille eest küsitakse kõigest 13.49€. Nagu teate, hindavad paljud Level1 liikmed mängu ääretult kõrgelt ning kui pakutakse sadade tundide eest sisu, mis näeb lisaks ka absoluutselt võrratu välja, on seda pakkumist patt mööda lasta.

Muidugi ei piirduta vaid omatoodanguga. Heroes of Might and Magic 3: Complete (2,59€) aitab kindlasti paljudel meenutada nooruspõlve, Darkest Dungeon (6,89€) paneb mängija proovile ning Frostpunk (15€) külmetab virtuaalsed varbad otsast!

Minupoolseks soovituseks oleks kindlasti veel ka Planescape: Torment: Enhanced Edition (6,19€), mida peetakse üheks peamiseks inspiratsiooniallikaks Eesti enda detektiivirollikale Disco Elysium (mida oleme ka meie juba proovida saanud ning mille kohta võid kuulda esmamuljeid me viimasest podcastist)!

Need on vaid mõned näited kümnetest ja sadadest suurepärastest arvutimängudest, mis GOG-is soodsalt saadaval. Mine ja uuri ise lähemalt! Soodusperiood kestab kuni nädala lõpuni.