fbpx

Pole kahtlustki, et Rockstari avatud maailmaga krimimärul GTA 6 on üks oodatumaid mänge eales. Seda ilmestavad ka arvukad kuulujutud, mis kõik pakatavad lootusest ja ootusest (ent üldjuhul vaid soovunelmate tasemele jäävad). Osad fännid on aga otsustanud end juba praegu uue osa ilmumiseks valmis seada.

YouTube’i kanal 10HoursMovies on üles seadnud otseülekande, mille käigus on seatud endale ülesanne GTA V maailmas autoga ringi sõita kuni selle hetkeni, mil GTA 6 ametlikult ilmub. Kuna Rockstar pole kõnealuse mängu kohta mitte kui midagi kõssanud, võib see aga väga kaua aega võtta.

Praegu loodetakse eelkõige asjaoludele, et eelmise osa tulekust on möödunud juba kuus aastat (GTA V jõudis Xbox 360 ja PS3 peale 2013. aasta sügisel), samuti jõuab tuleval aastal kohale uus konsooligeneratsioon (PlayStation 5 ja Xbox Scarlett peaksid mõlemad meieni jõudma 2020. aasta pühade hooajal). Siiski võib arvestada, et teoreetiliselt võib striim kesta aastaid. Hmm, idee GTA Golmapäeva taaselustamiseks?

https://www.youtube.com/watch?v=i_6MJlWn2XI

Hiljuti kuulutas Rockstar (lõpuks ometi) välja Red Dead Redemption 2 PC-versiooni, mis ilmub 5. novembril. Steami kasutajad saavad sellele ligipääsu kuu aega hiljem, detsembris. Üks on kindel – see näeb välja kaunim kui päris elu.