fbpx

Käesoleva aasta alguses rõõmustati kõiki Vampire: The Masquerade – Bloodlines fänne rõõmusõnumiga. Nimelt andis arendaja Paradox Interactive teada, et teos saab endale järjeosa, mis jõuab meieni 2020. aasta esimeses veerandis. Nüüd on aga tollele daatumile pidur peale tõmmatud.

https://youtu.be/hGbEKNV6UxU

Jah, saame taaskord tuua teieni uudise edasilükkamise kohta. Kui vahepeal tundus, et arendajad on antud praktika enda töörutiinist välja juurida, siis viimaste nädalate jooksul on too halb harjumus taaskord pead tõstnud. Lükati hiljuti edasi ka ju id Software’i põrgulik tulistamismäng Doom Eternal.

Arendusmeeskonna poolt tegid pöördumise Andy Kipling ja Brian Mitsoda, kes sõnasid, et tiim on mängu kallal rabanud juba kolm ja pool aastat. Nad tõdevad, et esimese osa lasti välja liiga vara ning mineviku vigade vältimiseks lükkub teose ilmumine edasi. Siiski jääb kehtima üks asjaolu, nimelt ilmub Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 jätkuvalt millalgi 2020. aastal.

Üksikisikuvaates rollimängu tegevus leiab aset (nagu Lauri märtsis kirjutas) mõned aastad pärast esimest peatükki ning toimub Seattle’is. Mängija tegelaseks on noor vampiir, kes peab tegelema erinevate vampiirifraktsioonidega, kes tahavad linna üle võtta. Loo ja mängu kõrge kvaliteedi tagavad erinevad arendustiimi liikmed, kes aitasid esimese osa mängijateni tuua ligi 15 aastat tagasi.

Oodata tasub. Senised videod, mis tutvustavad teose mängupilti, on olnud igati eeskujulikud.

Allikas: Bloodlines