fbpx

Põhimõtteliselt võib öelda, et uus aasta algab võimsalt ja PlayStation 4 omanikud saavad oma kätesse lausa neli erinevat üllitist. Head uut aastat!

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Sarmika aardeküti Nathan Drake’i seiklusi hindasid kõrgelt nii kriitikud kui ka mängijad üle kogu maailma. Seega on rõõm kuulda, et peagi avaneb PlayStation 4 omanikel taas võimalus koos temaga eksootilisi kadunud kullamägesid jahtima minna. Tegemist ei ole seekord ühe, vaid lausa kolme esimese mängu uusversioone koondava kogumikuga.

Loe kindlasti ka Level1 arvamust.

Goat Simulator

Kitsesimulaator algas naljana ning lõppes mänguna, mis tänase päevani hullutab inimeste meeli ja võidab südameid, samal ajal mängutööstuse suurte gigantide ja trendide üle nalja visates. Otsest eesmärki antud teoses polegi, ent sellegi poolest kaovad esmalt minutid ja seejärel tunnid, sest kellele ei meeldiks hullumeelse kitsena asju õhku lasta, hüpelda, õhus hõljuda ning oma pika keelega kõike ja kõiki lakkuda!

Loe kindlasti ka Level1 arvamust.