fbpx

Praegusel raskel ajal vajame videomänge rohkem kui kunagi varem. Tegemist on ju eskapismi ühe parima vormiga ning mitte miski ei aita paremini mõtteid mujale viia kui videomäng viirusest, mis tervet maailma ohustab. Okei, see ei kukkunud vist kõige paremini välja…

Küll aga ei muuda see fakti, et õudusmängu Resident Evil 3 uusversioon terendab horisondil. Möödunud aastal, kui meieni jõudis kõnealuse teose eelkäija, Resident Evil 2, kostitati meid enne täismängu ilmumist ka lühikese demoversiooniga. Täpselt sama kordub ka tänavu!

Juba sel neljapäeval, 19. märtsil saame kogeda killukest nendest õudustest, mis ootavad meid ees zombide poolt vallutatud Raccoon City tänavatel. Ja kes teab, ehk ristuvad me teed isegi Nemesisega? Üks on kindel – pruunid püksid tuleb juba aegsasti kapist välja otsida! Õnneks ei suuda see suur tolvan siiski turvatubade ustest sisse ronida

Lisaks sellele andis Capcom teada, et märtsikuu lõpus – täpsemalt selle 27. kuupäeval – saame proovida ka teose mitmikmänguosist, Resident Evil Resistance’it. Konkreetses mängulaadis asetub neljaliikmeline ellujääjate kamp ühe kurikaela vastu, kelle ülesandeks koletisi juhtida ja neliku eluküünlad kustutada.

Resident Evil 3 ilmub 3. aprillil PC, PlayStation 4 ja Xbox One’i peal.