fbpx

Kõik, kes möödunud aastal meie YouTube’i kanalit jälgisid, võisid otsa sattuda videotele, kus võtsin ette äärmiselt õudse seikluse Raccoon City pimedas politseijaoskonnas. Mänguks oli Resident Evil 2, õigemini selle äärmiselt kvaliteetne uusversioon.

Tolle teose ilmumishetkest alates on seeria fännid soovinud vaid ühtuusversiooni ka kolmandast osast. Pärineb ju sealt üks sarja legendaarsemaid kurjameid, Nemesis. Kõikide õnneks sai uusversioon möödunud aastal kinnituse ning isegi kaanepildid. Teise osa gigantsele Mr X-ile sarnaneva muteerunud Nemesisega tegelemine tundub tulevat aga tunduvalt stressirohkem elamus, kui ta raskete sammudega eelkäija pakkuda suutis.

Ilmumiskuupäevale lähenedes on Capcom aina enam infokillukesi poetanud ning iga korraga muutub Nemesis aina hirmuäratavamaks. Esmalt muidugi asjaolu, et kui Mr. X jälitas mängijat sammudes, siis Nemesis ei jäta midagi juhuse hoolest ning on suuteline ka jooksusammul jahti pidama. See aga on köömes fakti kõrval, et Nemesis… suudab turvatubadesse tungida!

Mr X. oli hirmus, ent alati oli võimalus lähimasse salvestuspunkti joosta ja olla kindel, et tollest uksest ta sisse ei tungi. Nemesis sülitab sellele ideele. Mängija peab alati valvel olema ning isegi turvatubades oma inventari sorteerimine muutub tegevuseks, kus tuleb alati üle õla vaadata. Varem või hiljem võib tulla suur koletis ning ukse hingedelt maha müüa.

https://twitter.com/Nibellion/status/1235947928075763717

Kas see meeldib mulle? Ei. Ei, ei, ei. Absoluutselt mitte, ei.

EI!

TÄIENDUS: Jumal tänatud, maailmas eksisteerib veel siiski õiglus! Selgus, et tegemist oli arusaamatusega ning turvatoad on täpselt seda, mida nende nimi lubab – toad, kus on turvaline.

https://twitter.com/Nibellion/status/1236018802187481088