fbpx

Me kõik oleme selles punktis olnud. Õues on kõle, niiske ja pime ning sügismasendus poeb naha vahele. Mis veelgi hullem – aeg-ajalt silmame mängutööstuses uudiseid või nähtuseid, mis meele veelgi mõrumaks teevad.

Õnneks on olemas mingigi leevendus. Selleks on teadmine, et Level1 veebipoes Laegas on parasjagu toimumas suuremat sorti soodusmüük, mille käigus on võimalik endale soetada ägedat fänninänni ning seda vägagi soodsa hinnaga. Järgnevalt toome teieni viis nukrat videomängufakti, mille üle nukrutsema ei pea. Igaühele neist leiad ravi justnimelt Laekast!

Nintendole ei meeldi Bowsette

Super Mario on juba aastakümneid kurja Bowseriga kimpus olnud. Paar aastat tagasi hakati aga nende omavahelisele dünaamikale hoopiski teise piluga vaatama. Nimelt leiutas üks fänn kurjamile seksika alter ego, kel nimeks Bowsette ning võimeks pornoportaalide edetabelite tippude vallutamine. Kahjuks Nintendo eitab Bowsette’i olemasolu.

Õnneks on Bowser enda klassikalisel kujul piisavalt äge, et teda särgile trükkida ning seda ka selga panna!

Cyberpunk 2077 pole ikka veel ilmunud

Mäletate, kui aasta alguses arvasime, et kevad saab ikka raske olema, sest kõik suured mängud ilmuvad samas ajaaknas? Neist hiiglaslikum muidugi poolakate Cyberpunk 2077. Õnneks lükati see edasi. Ja siis veel korra edasi. Ja siis, kui see peaaegu juba ilmuma hakkas, lükati see edasi. Sõrmed aga sügelevad millegi küberpungliku järele!

Õnneks on Laeka põhjas päris mitu karpi Keanu Reevesi poolt kehastava Johnny Silverhandi figuuriga ning vähemalt sellega saab mängida küll!

Fallout 76

Kõnealune tiitel mingeid konkreetseid näiteid lisaks ei vaja. Kuigi Bethesda on nüüdseks valmis saanud teosega, mis on enam-vähem mängitav, siis mitte miski ei pese maha seda häbi, mille Fallout 76 oma esimese aasta jooksul kompaniile kaela tõi. Mäng ise oli kohutavalt katki ning mängitavus üksluine. Päris maailmas eksisteerinud probleemid aga olid võrdväärselt jaburad ning kogu jant ajas lausa jooma.

Õnneks on Laekas väga soodsalt saadaval Fallouti teemalised pitsid, mille seest kesvamärjukest kummutada. Eks ikka selleks, et unustada!

Millal ometi ilmub Breath of the Wild 2?

Aastal 2017 võitis Nintendo fantastiline seiklusmäng The Legend of Zelda: Breath of the Wild Level1 Aasta Mäng tiitli. Kõik olid õnnelikud. Möödunud aasta suvel kuulutati ametlikult välja, et tööd tehakse järjeosa kallal. Samuti näidati meile esimest treilerit. Kõik olid veelgi õnnelikumad. Ja siis saabus vaikus. Infosulg. Keegi polnud selle üle õnnelik.

Õnneks on viis, mil moel seeriale äärmiselt lähedal olla – The Legend of Zelda seeria teemalised aluspüksid! Jah, te lugesite seda õigesti. Aluspüksid on head. Kõik, kes neid kannavad, on õnnelikud.

Pokemonid pole päris

Kes meist poleks mänginud mõnda Pokemoni mängu ja mõelnud, et kui tore oleks ka päris elus mõnda ägedat võitlusloomakest omada. Kahjuks tuleb aga iga järgneva uue osaga vaadata silma reaalsusele, mis karjub meile kõrva, et meie unistused isiklikust Pikachust ei lähe kunagi täide…

Õnneks on Laekas üks äärmiselt armas t-särk, mille abil võid ise (või lasta seda teha enda tüdruksõbral, olenevalt vaatevinklist) kollaseks elektrinäriliseks kehastuda!

See ei ole muidugi veel kõik! Laegas on koduks paljudele teistelegi ägedatele toodetele, mida võileivarahaga (või odavamaltki) soetada! Uuri lähemalt poe kodulehelt!