fbpx

Kui rääkida mängudest, mis on sünonüümsed Level1 portaaliga, võime nimekirjast leida säärased teosed nagu The Witcher 3, Hitman või GTA V. Neid oleme lihtsalt teistest rohkem mänginud. Kui aga arvestada sekka ka sellised, millest oleme ohtralt kirjutanud-rääkinud, ei saa me üle ega ümber Battebornist!

Tõsi, viimati kirjutasime sellest MOBA sugemetega üksikisikuvaates tulistamismängust 2019. aasta novembris, ent tonaalsus oli sarnane kõikidele ülejäänud artiklitele – nukker! Nimelt andis Gearbox teada, et tõmbab enda mängult juhtme seinast ning laseb serveritel viimse hingetõmbe teha. Ja nüüd, paar kuud rohkem kui aasta hiljem on see viimaks juhtunud. Battleborn on surnud, elagu Battleborn!

Kõnealuse mänguga seostub nii mõnigi huvitav mälestus: see, kuidas Randy Pitchford täiesti „juhuslikult“ avastas, et teosele on pühendatud Redditi pornoleht; kuidas ta oli täiesti kindel, et Battleborn ei muutu tasuta mänguks ning sellest sai hiljem (kuigi Randy ise väitis, et mitte päris) tasuta mäng; või kasvõi see, kuidas mängule anti äärmiselt keeruline žanriline määratlus, mida keegi väga täpselt defineerida ei osanud.

Kõige suuremaks kahetsuseks mängu puhul pole mitte asjaolu, et me sellega rohkem aega ei veetnud. Ei, kõige nukramaks muudab meid fakt, et mitte kunagi ei avane enam võimalust seda mängida koos Elina Borniga!