fbpx

E3 hooaeg on alanud ning esimesed viljad küpseks saanud. Üheks viimaste aastate oodatuimaks mänguks on olnud From Software’i rollikas Elden Ring, mis esmakordselt kaks suve tagasi välja kuulutati.

Tänavusele Summer Game Festi avasaatele pani punkti justnimelt Dark Soulsi seeria loojate uhiuus mäng. Teose maailma loomisel on režissöör Hidetaka Miyazakil abiks olnud „Troonide mängu“ autor George R.R. Martin.

Mängijaid ootab ees suur maailm, mida saab avastada hobusega ringi liikudes. Lisaks sellele on võimalik ratsu seljas ka vastastega võidelda. Saladusi ja kurjakuulutavaid vaenlaseid täis maal on võimalik seigelda üksi või koos kaaslastega. Kaardil muutuvad nii öö ja päev kui ka ilmastikuolud.

Treilerist on näha, et Soulsi seeria fännidele tuttavad võitlusvõtted pole ka Elden Ringist kuhugi kadunud. Väljaandja Bandai Namco lubab, et maailm on täis erinevaid relvi ja oskuseid, mis lubavad eksperimenteerida ning leida endale sobilik mängustiil. Uuendusena on teosese lisatud aga hiilimismehaanika.

Elden Ring ilmub (vähemalt praeguse seisuga) 2022. aasta 21. jaanuaril. Platvormideks on PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S ja Xbox One. Need, kes ostavad mängu eelmise põlvkonna konsoolile, saavad tasuta ligipääsu PS5 või Xbox Series X/S versioonile.