fbpx

Olen juba mõnda aega hoidnud pilgu peal kohaliku mänguarendaja Mikk Luige stuudio Cydonian Games tegemistel. Nimelt on neil käsil äärmiselt ägedana tunduv futuristlik võidusõidumäng, mis nüüd sai esimese õrritava treileri.

Teos kannab pealkirja Voidspeed Outlaw ning meenutab oma olemuselt klassikalist Super Nintendo mängu F-Zero. Mõlemad näevad välja imelised ning mõlemas kurameeritakse näilise 3D-mõõtmega. Retrohõnguline teos peaks Steami jõudma millalgi 2021. aasta jooksul, ent enda wishlist’i tasuks see lisada juba täna!

Kel huvi näha, kuidas mäng valmib, sel tasub jälgida Miku Twitteri kontot. Nimelt viib ta enda jälgijaid tihti kurssi Voidspeed Outlaw arendusprotsessiga. Mikk Luige varasemateks töödeks on 2019. aastal ilmunud kosmoseseiklus Voidship: The Long Journey, samuti on ta õla alla pannud Disco Elysiumi valmimisele.