fbpx

Tihti räägitakse, kuidas Nintendo teeb ainult ühtesid ja samu mänge ning alati on nende keskmes sinistes tunkedes rõõmsa vuntsiga torumees Mario. Mida aga paljud ei pruugi hoomata, on see, kuivõrd omanäolised erinevad Mario mängud tegelikult on.

Paremat näidet, kui Super Mario 3D World + Bowser’s Fury annab otsida. Kahest täiesti erinevast Mario mängust koosnev kogumik toob meieni ühe  viimaste aastate enim varju jäänud teose (Super Mario 3D Worldi kahjuks rääkis asjaolu, et see eksisteeris Nintendo Wii U peal) ning ühtlasi pakutakse ka pilguheitu kompanii maskoti tulevikku. Avatud kaardiga Bowser’s Fury oli tõenäoliselt kompoti intrigeerivam osa, kuid ei tasu alahinnata ka 3D Worldi lühemaid ja lineaarsemaid tasemeid. Mõlemad pakkusid unikaalseid elamusi, mida niipea ei unusta.

Allan: Isiklikult oli Super Mario 3D World minu jaoks esmakordne kogemus, mis mõjus väga värskendavalt oma üsnagi lühikeste, kuid katsumust pakkuvate tasemetega. Eelmainitud teosega kaasa tulnud eraldiseisev lisa Bowser’s Fury oli täiesti teisest klassist. Avatud kaart ning võimalus teha kõike omas tempos on kindlasti kõige õigem suund, kuhu kogu Super Mario seeria edasi võiks liikuda.

Sten: See, kui palju sisu Super Mario 3D World + Bowser’s Furys on, tundub vahel isegi pisut uskumatu. Mõnusat platvormimist jagub kümneteks ja kümneteks tundideks. 3D Worldi kompaktsed levelid olid niivõrd mõnus ajaviide, et leidsin end nendesse tagasi minemas, et kõik saladused ja kogutavad esemed üles leida. Bowser’s Fury oli aga mõnusalt vabastav elamus – läksin, kuhu tahtsin, ning lahendasin ülesandeid enda suva järgi.

Milline oli sinu arvates 2021. aasta kõige ägedam videomäng? Jaga meiega enda arvamust SIIN!