fbpx

Level1.ee iga-aastane rahvahääletus, mille käigus selgitame välja oma jälgijate möödunud aasta lemmik videomängud, on selleks korraks läbi. Hääletusest võttis osa 181 inimest ning kokku märgiti ära 27 erinevat teost.

#1 – Resident Evil Village

Ülekaalukalt võitis Resident Evil Village, mis oli ka Level1.ee üks aasta parimaid videomänge, saavutades üldises pingereas neljanda koha. Antud mängu märkis oma lemmikuks kõikidest hääletajatest 18,3% .

Marko: Väärikas järg RE-seeriale. Endiselt piisavalt õudne ning närvikõdi pakkuv.
Markus: Resident Evili seeria mängud pole kunagi külmaks jätnud ning ka seekord oli mängimine üpris lõbus. Aasta mäng, sest teised ei pakkunud pigem huvi ning ei tundunud ka striimides huvitavad.
Hillar: Kohutav mänguaasta oli. Valisin, sest reaalselt midagi muud head ei olnud. Cyperpunk oli konkurent, aga katkist mängu ei tohi ülistada, see rikub turu ära.
Raiko: Kuna muid erilisi mänge pole see aasta tulnud ja Forza 5 pole ka nii suur muutus olnud, et tasuks olla aasta mäng
Artjom: Atmosfääriline, huvitava süžeega ja meeldejäävate tegelastega.

#2 – Forza Horizon 5

Meie endi 2021. aasta parimate videomängude nimekiri on veel lõpetamata, kuid kindlasti leiab sealt ka Microsofti avatud maailmaga kihutamismängu Forza Horizon 5. Meie jälgijatest 13,3% märkisid just selle teose enda lemmikuks

Magnus: Kuna meeldivad autod.
Robert: Esimene automäng, mille puhul tekkis kulutatud tunde vaadates, et kuhu need küll kõik kadusid. Samuti üks väheseid uusi mänge, mis ületas ootuseid ja pakkus võimalust uue generatsiooni konsooli võimekust nautida. Muusika oli kah tuus.
Tomas: Sest see oli minu aasta mäng.
Heiki: No natuke oli üle sellest keskpärasest aastast, pole küll päris minu mäng, aga ega paremat väga polnud, mida ka mängida.
Sander: Forza Horizoni seeria on alati mulle olnud väga südamelähedane, olen olnud täielik fanaatik sellest hetkest, kui sarja kolmanda osa omale ligi võtsin. Horizonid on aidanud mind reaalelulistest probleemidest ülesaamisega ja lihtsalt meelelahutusega. Need on minu jaoks alati olnud selline „escape to wonderland“ ja sarja kõige uuem mäng absoluutselt ei peta sellega. Team 10 on vähestest stuudiotest, kes reaalselt kuulab oma mängijaid ja nad arendasid täpselt neid asju, mis olid probleemsed eelmiste Forza Horizon mängude juures (parim näide on autode hääled, mis FH4-jas olid täielik kõnts, aga nüüd uues mängus on ühed parimad mis eales videomängu pandud on). Nii et jah, see uus Forza lihtsalt on hea kontrast paljudele teistele viimaste aastate mängudele, olles vähestest mängudest, mis reaalselt tegi seda, mida lubas.

Leks-Andreas: Lõbus avatud maailmaga automäng. Tegevust on palju. Ilus graafika.
Andres: Võimas visuaal; antud vabadus mängijale ise otsustada, kuidas ta seda mängu mängib; mängusisesed helid; ja kindlasti detailsus, mis on tehtud autodega ja mängu kaardiga. See kõik kokku on kindlasti väärt aasta parima mängu tiitlit. Ning kindlasti suur pluss, mäng sisuliselt töötas väljatulemise päevast alates.

#3 – It Takes Two

It Takes Two suutis tuua tagasi asja, mille paljud olime unustanud – lõbu sellest, kui saab koos sõbraga ühe ekraani taga mängida. Mis aga veel parem, seda mängu saab kogeda ainult sõbraga. Ka Ragnar valis antud teose oma parima nelja videomängu hulka. Meie jälgijatest pidas parimaks seda 5,6% hääletajatest.

Henri: Suhteliselt odava hinnaga saab kaasa tohutus koguses seda kõige tähtsamat: mälestusi! Parima sõbraga koos seda mängu läbida on kindlasti selle aasta üks eredamaid ja parimaid mälestusi. Samuti on mängus näha arendajate higi ja pisaraid ning mäng lausa nõretab loovast lähenemisest! Kindlalt on It Takes Two kõige kuumem leek minu südames 2021. aastal.
Madis: Unikaalsus ja lai valik erinevaid mängulisi lahendusi (n-ö võimed, levelite disain) hoiavad mängu kogu loo vältel värskena. Puhtal kujul lõbus mäng mida kaaslasega mängida.
Alar: See on mäng, mida leidsime end vennaga koos mängimas. Arvestades, et seda juhtub ajanappusest tingituna aina vähem, siis sellele vaatamata oli It Takes Two mäng, mille jaoks me lihtsalt võtsime selle vajamineva aja. Julgen soovitada!
Sigrid: Väga hea ja huvitav mäng, mida kaaslasega või sõbraga mängida. Sai korralikult ajusid ragistatud ja nalja.
Madis: Arvan, et sellisel ajal, nagu praegu me elame, on see väga oluline mäng, mis kindlasti suudab taasleida armastust ja ühendada inimesi. Lisaks on ta multiplatvorm ja ei sea piire. Kaunis. See on tõeliselt aasta mäng missioonitundega. Usun, et siit saab ainult edasi minna positiivsete mõjutustega ühiskonna suunas.

#4 – Far Cry 6

Ubisofti järjekordne suurteos Far Cry 6 jättis Level1 tegijatele pigem vastakaid emotsioone, kuid meie jälgijad hindasid selle mängu kvaliteeti rahvahääletusel neljanda koha vääriliseks. Oma poolehoidu väljendas 5% hääletajatest.

Elar: Üle pika aja mäng, mille eest põhimõtteliselt täishinda makstud, pakub ka tegelikult sisu, mida mängida. Hetkel lugu läbi tehtud ja niisama kaardil kolamist on küllaga veel. Teos näeb ise ka väga korralik välja ning jookseb sujuvalt. Hea mäng!
Rednar: Kõik osad on läbi mängitud ja ei saanud sedagi mängimata jätta.
Karl Gregor: Iga mänguga aina edasi. Pisidetailidele ja loole on keskendutud palju. Peale põhiloo läbimist jagub põnevust edasi.
Heigo: Minu jaoks positiivne üllataja.

#5 – Valheim

Valheim oli 2021. aasta üks vaieldamatult suurimaid üllatajaid. Väikese mängustuudio poolt tehtu oli täpselt selline piisk värskust, mida paljud vajasid. Seda arvasid ka 3,9% meie jälgijatest.

Ivar: Mõnus seltskonnamäng.
Sander: Arvestades, kui väike on mänguloojate tiim (võibolla nüüdseks pigem oli) on hakkama saadud tõelise kunstiteosega, seda otseses mõttes. Mäng on ülimalt ilus oma unikaalse graafika ja disaini poolest ning seda täiustab rahustav muusika. Arvan, et mäng on kõige parem kellegagi koos. Ei leidu momenti, mida ei saaks jagamata jätta, eriti kuna tegu ellujäämisžanris oleva teosega.
Elister: Sain naisega ka 50+h tehtud.
Rico-Renar: Viikingite ajast inspireeritud ellujäämismäng, mis kiiresti populaarsust kogus. Valisin just selle mängu, kuna viikingid ja Skandinaavia mütoloogia on minu jaoks ülimalt huvitavad. Mäng on tehtud üsna väikese tiimi poolt ning sellele vaatamata on saavutatud fantastiline tulemus.
Ange: Mehega koos maja ehitada muidu ei saa.Kui Simsi koos ei mängi, siis vähemalt Valheimi!
Sander: Sai seda kõige rohkem mängitud 2021 aastal. Lisaks üle pika aja mõnus teos, mida sõpradega niisama koos mängida
Andres: Pealtnäha lihtne, kuid vägagi mõnus ajaröövlist ellujäämismäng koos hea looga.

Rahvahääletuse auhindade võitjad

Nüüd see kõige magusam osa, mida paljud on pikisilmi oodanud – kes võitsid Arvutitarga poolt välja pandud auhinnad?

HyperX Cloud Stinger Core mänguri peakomplekt – Priit K. priit.k…@mail.ee
HyperX FURY Ultra hiirematt + HyperX Pulsefire Haste mänguri hiir – Carl K. carlm…@gmail.com
Steelseries Arctis 3 kõrvaklapid + EVGA Torq X5 hiir – Tarmo P. HDtarmo.P…@gmail.com
HyperX Cloud Stinger Core mänguri peakomplekt – Rico-Renar ricorenar…@gmail.com
EVGA Torq X5 hiir + MSI loot box – Maret T. To…maret@gmail.com
HyperX Alloy Origins klaviatuur – Lilija B. Mirg…@hotmail.com 

Palju õnne kõikidele võitjatele! Võtame teiega esimesel võimalusel ühendust!