fbpx

Ma olen nüüdseks juba kaks korda kirjutanud ühest oma lemmikust digitaalsest kaardimängust Legends of Runeterra ning ma plaanin seda trendi ka jätkata! Nii kaua, kui jaksu ja sisu on, muidugi.

7. detsembril (see oli ühtlasi ka päev, mil artikkel kirjutati) tuli välja viimane osa uusimast laiendusest The Darkin Saga. See on iseenesest juba päris lahe, kuna sellega lisatakse teosesse ühe mu lemmiku mängitavusega tegelane Rioti põhimängust – Aatrox. Aga hetkel ei räägi me temast (kuigi see on kaudselt tema ning ta fraktsiooniga seotud).

Et mu õhin oleks loodetavasti ka LoL-i võhikutele arusaadavam, tuleb taaskord pisut mängu universumist rääkida. Eelmises artiklis mainisin, et Azir ja mõned teised tema regioonikaaslased on Ascended – jumalatele sarnased päikesesõdalased, kes said oma võimu ühelt iidselt artefaktilt (Päikese ketas).

Osad nendest pea surematutest sõdalastest võitlesid ühe iidse kosmilise õuduse vastu, ning kuigi nende kehad olid tugevad, polnud nende mõistused nii hästi kaitstud. Nondest ajapikku korrumpeerunud sõdalastest said tänu sellele (pluss kodusõjale ja muudele sündmustele) relvade sisse suletud Darkinid, kes on ka selle laienduse põhifookuseks.

Esimese laiendusega kaasnesid ka corrupted kosmeetilised lisad, mis muutsid ühe teise regiooniga seotud jumalate maapealsed aspektid Darkinitele sarnasteks. Nüüd on aga Shurima päikesesõdalaste kord ning minu haip on laes! Muidugi pole Azir ainus, kes sellist alternatiivset kunsti nautida saab, kuid ta on minu jaoks kõige olulisem. Tegu on siiski jätkuvalt ühe mu lemmikkaardiga kogu mängust!

Juba esimese taseme kaardis on näha erinevust ja seda tumedat jõudu, mis kunagise hiilgava keisri üle on võtnud. Ta keha on moondunud ning võimed samuti, lisades oma liivamaagiale ka Darkinite’ile omast verega manipuleerimist (mille andis neile kunagine ravitseja ja üks nende juhtidest, Xolaani). Tundub ka, et Päikese kettast tuleb vee asemel nüüd verd või punast liiva, millest kumbki pole hea variant kõrberahvale.

Kuna Aziri puhul on tegemist kõrgema rariteediga kosmeetilise lisandiga, on tal ka uued arenguanimatsioonid, mis on samuti fantastilised. Kui enne oli ta eesmärgiks taastada Shurima endine hiilgus, milles on oluline osa ka Päikese kettal, siis nüüd hävitab ta selle kerge vaevaga. Selle tulemusena laskub ta veelgi sügavamale hullusesse ja võimujoovastusse, moondudes jumalikumaks kui varem.

Viimase taseme pildis on isegi näha, et inimesed siiski kummardavad teda, kas siis aukartusest või tänu tema uutele verevõimetele.

Samuti lisatakse mängu teisi asju, mis seotud nende korrumpeerunud jumalatega. Nagu igas hooajapääsmes seni, on ka siin uued emotikonid ja disainid kaartide tagumistele külgedele ning üks nendest on just Aziriga seotud.

Ma ei tea, kuidas teiega lood, ent mul on aeg rahakott avada ning toetada ühte oma lemmikut kaardimängu!