fbpx

Just äsja ilmus kõikide filmi- ja mängufännide rõõmuks veelgi rohkem infot tulevase Assassin`s Creed’i filmiadaptsiooni kohta. Ubisofti enda poolt arendatava filmi üheks produtsendiks ja peaosatäitjaks on võrratu briti näitleja Michael Fassbender, kes on tuntust kogunud nii muljetavaldava Magnetona viimases kahes X-Meni filmis („X-Men: The First Class“ ja „X-Men: Days of Future Past“), kui ka väga tõsiseltvõetava draamanäitlejana filmides „Shame“, „Hunger“ ja „12 Years A Slave“. Siinkohal ei saagi muud teha kui tõdeda, et Fassbender tundub olevat parim valik kandmaks salamõrtsuka rüüd.

Värskelt ilmunud info kohaselt asub Michael Fassbender kehastama kahte tegelast – minevikus Aguilar de Agarorobo nimelist salamõrtsukat, olevikus surma mõistetud vangi Michael Lynch’i. Valdav osa tegevusest leiab aset 15. sajandil – ajal mil Hispaania inkvisitsioonikohus töötas täies hoos. Filmi peamiseks antagonistiks peaks senistel andmetel olema reaalne ajalooline isik Tomas de Torquemada, kes oli Hispaania inkvisitsiooni üks põhilisi võtmefiguure.

fassbender

Assassin`s Creed’i filmiadaptsioon on seega täiesti uus sissekanne Ubisofti salamõrtsukate universumisse, sest kättesaadava info põhjal on üsna selge, et esimese filmiga ei hakata adapteerima juba olemasolevaid mänge, vaid sisenetakse Assassin`s Creed’i loodud universumisse, et jutustada uus ja originaalne lugu. Filmi edu puhul võib see aluse panna tervele seeriale. Samuti võime olla tunnistajaks olukorrale, mille puhul hakkab Ubisoft pärast edukat filmi tootma tollega seotud uusi mänge, nende eeldatavaks peategelaseks oleks Fassbenderi kehastatud salamõrtsukas Aguilar.

Filmi režissööriks on Justin Kurzel, kes lavastas väga karmi ja haiglase krimidraama „Snowtown“ ja hetkel on tal töös ka adaptsioon Shakespeare’i “MacBeth’ist”, kus peaosas on samuti Michael Fassbender. Fassbender, kui Assassin`s Creedi produtsent, olevatki tänu eelnimetatud ajaloolises draamas osalemisele soovinud just nimelt Kurzelit filmi lavastama.

Film peaks kinodesse jõudma järgmise aasta suvel.

Allikad: VCPostFilmDivider