fbpx

Grand Theft Auto V ilmus aastal 2013 nüüdseks eelmise generatsiooni konsoolidele. Ambitsioonika avatud maailmaga mängu ilmumise näol oli tegu suurima sündmusega tööstuse ajaloos peale Pong’i leiutamist, seda vähemalt mõne inimese arvates. Kuigi reaalsuses ei pruukinud tegu olla niivõrd suure revolutsiooniga kui loodeti, oli GTA V sellegi poolest fantastiliselt lõbus ning hea mäng. Enne ilmumist lubati lisaks üksikmängule suurejoonelist netipõhist mitmikmängu, mis teoorias peaks laskma inimestel koostööd kasutades grandioosseid rööve korraldada. Enne, kui mäng poelettidele jõudis, pidi Rockstar aga alla vanduma ning mitmikmängu avaldamine lükati mõne aja võrra edasi. Paar nädalat hiljem, kui see lõpuks kasutajateni jõudis, painasid seda nii mitmedki probleem, alustades kehva serveriühendusega ning lõpetades tehtud tegelaste kadumisega. Lisaks hiilgas oma eemalolekuga eelnevalt suure suuga välja kuulutatud ühisröövide korraldamise võimalus. Tekkis küsimus: millal ometi?

Nüüdseks on jõudnud meieni kinnitus, et eelmainitud mitmikmängu osa ei ole unustatud, vaid see on tulekul ning saabub uue aasta esimeses veerandis. Rockstar Games andis ka mõista, et nende esialgsed plaanid olid stuudio oskuste taseme jaoks liialt suured ning nende ideed liigselt ambitsioonikad, mille tõttu ka suurte ühisröövide ilmumine mängu esmaesitlusega võrreldes niivõrd kaugesse tulevikku nihkus. Uus mängumood toob mitmikmängu endaga kaasa rohkem kui 20 missiooni, mis kokku pakuvad kasutajatele umbes 20 tunni võrra uusi kogemusi. Ning selleks tuli/tuleb oodata vaid poolteist aastat!

Mitmikmängumoodi Heists on kaua oodatud. Mõned mängurid on olnud lausa niivõrd kannatamatud, et otsustanud asjad enda kätte võtta ning ise ühe korraliku ja suure ühisröövi korraldada.

Allikas: Polygon