fbpx

Eelmise aasta lõpus ilmunud ja seetõttu teenimatult tähelepanuta jäänud suurepärane The Talos Principle saab lisapaki osaliseks. Kevade jooksul ilmuv lisa hakkab kandma alapealkirja Road to Gehenna. Seekord on peategelaseks Elohimi sõnumitooja Uriel, kelle eesmärgiks on leida lunastus ja jumala arm läbi neetute hingede vabastamise. Selleks peab ta trotsima simulatsiooni tundmatuid äärealasid. Road to Gehenna koosneb neljast episoodist ning võttes arvesse algse mängu ülesehitust, võib see tähendada nelja erinevat mõistatusi täis ala, mis koosnevad omakorda mitmest mõistatustega täidetud piirkonnast. The Talos Principle stsenaristid mainisid pressiteates, et ei soovinud mitte ainult Elohimi simulatsiooni laiendada, vaid ehitada selle peale uus lugu, tuua esile uusi tegelasi ning toetada neid erinevate maailma ajaloost pärit piirkondadega, millel on oma minevik ja filosoofia. Kõige selle keskmes hakkavad olema senisest veelgi raskemad mõistatused.

The-Talos-Principle-Gameplay

The Talos Principle on minu jaoks käesoleva aasta suurim üllataja. Jah, mäng ilmus eelmisel aastal, aga kes kõiki neid mänge ikka õigel ajal mängida jõuab. Serious Sami seeria poolest tuntud Croteam on loonud midagi ebatavalist ja minu silmis on mäng kohati isegi parem kui Portal.

The Talos Principle: Road to Gehenna ilmub kevade jooksul läbi Steami platvormi. Täismäng peaks koos lisadega jõudma käesoleva aasta jooksul ka PS4 ja Androidi peale.

Allikas: Devolver Digital