fbpx

Pärast kolmekordset edasilükkamist tundub, et kauaoodatud PC versioon GTA V-st tuleb siiski välja 14. aprillil. Seda kinnitab ka Rockstari koduleheküljel äsja avaldatud kõiki Los Santose ilusid demonstreeriv treiler. Klipp ise on 1080p 60 fps formaadis, et kummutada vahepeal üles kerkinud kartusi nagu oleks Rockstar mängu kvaliteeti alandanud. GTA V on väljas olnud 2013. aastast, mis tähendab, et Rockstari geniaalne äristrateegia on pannud mängu raha teenima kokku kolme aasta jooksul. Eelmisel aastal ilmus mäng uutele konsoolidele ja alles nüüd saavad oma rahakotirauad avada ka arvuti omanikud. Pole midagi öelda, GTA V näeb hingematvalt kena välja ja ma usun, et neid, kes pole vahepeal konsoolil mängu läbi teinud, on väga palju, mina kaasa arvatud. Mitte et ma oleksin PC purist, aga põlise arvutiomanikuna ei näinud ma ka põhjust just selle mängu pärast endale konsool muretseda. Aprillist saab GTA V kuu, mai kuulub juba Nõidurile.