fbpx

Hideo Kojima viimase mängu ilmumist on oodanud sajad tuhanded mängurid. Seda ootust on võimendanud lisaks fakt, et tänu mängulooja ja Konami omavaheliste suhete jahtumisele lõppes ka nende töösuhe, mille tulemusena on The Phantom Pain kõige viimane Metal Geari mäng, mille autoriks Hideo Kojima. Samuti ei ilmu peale eilset enam ühtegi treilerit, mille režissööriks ja monteerijaks on toosama legendaarne Jaapani mängulooja. Metal Gear Solid V ilmumistreiler on selle tõttu kordades kurvem, võttes kokku seeria ajaloo ja näidates kõige ägedamat Metal Geari, mida ühegi Snake’i silmad näinud!

Metal Gear Solid V: The Phantom Paini ilmumiseni on jäänud vaid loetud päevad – mäng jõuab meieni 1. septembril. Seni aga võib üle vaadata kõik eelnenud treilerid, mis näitavad kõiki ägedaid asju, mida teosest leida võib.