fbpx

Naughty Dogil on hetkel käed tööd täis, sest Uncharted 4: A Thief’s End peaks ilmuma juba järgmise aasta märtsis. Senimaani oleme näinud muljetavaldavaid demosid, mis tõestavad, et Naughty Dog hinnaalandusi teha ei oska. Vaatamata asjaolule, et stuudio oli vahepeal isegi veendunud The Last of Usi ebaedus, teenis Ellie ja Joeli karm seiklus neile igavese au ja hiilguse. Seega on ka igati mõistetav, et fännid ootavad kannatamatult, millal mängu teine osa ametlikult välja kuulutatakse.

Äsja toimus 9. oktoobril ilmuva Uncharted: The Nathan Drake Collection teemaline otseülekanne, kus arutati eelmise kolme mängu ületoomist uude põlvkonda. Otseülekande ajal toonitas aga üks kõnelejatest täiesti pahaaimamatult The Last of Usi teist osa.

Sellest haaras muidugi kogu internet kinni ja nüüd ollakse täiesti õhevil võimalusest, et The Last of Us 2 kuulutataksegi üsna varsti välja. Sõltumata tõigast, et ametlikult ei ole stuudio midagi kinnitanud, võime ometi täiesti rahulikult tõdeda, et ega see teine osa tulemata jää. The Last of Us oli meisterlik nägemus postapokalüptilisest maailmast, mille peategelased Ellie ja Joel mängijatele väga südamesse läksid. Lugu isegi lõppes täpselt nii, et järjelood on võimalikud, kuid kindlasti mitte hädavajalikud.

Tükk aega tagasi avalikustas The Last of Usi üks kunstnikest Marek Okon pildi Elliest, mis kujutas tüdruku võimalikku tulevikku.

fghfghfs

Loomulikult haarati ka sellest kinni, et veenda ennast ja kõiki teisi mängu teise osa olemasolus. Okon kummutas kõik kuulujutud ja ütles, et tegemist on lihtsalt tema enda fantaasiaga. Eks tulevik näitab, kas kõik möödunud vihjed hakkavad mängima mingit rolli The Last of Us 2 juures, aga seniks tuleks rahulikult võtta, sest see valmib niikuinii!

Allikas: Gamerant Dualshockers