fbpx

Käes on jõulud ja aasta on varsti vahetumas. Lund küll ei ole, külm ka mitte, kuid õnneks on meil mõned mängud, mis haaravad kinni pühademeeleolust ja täidavad oma maailmad lume ning kulla ja karraga. Iga suurema püha ajal on mängude arendajad otsustanud, et sellest õigest pühademeeleolust jääb päris elust väheks ning appi tuleb võtta ka videomängud. Selleks võib olla Halloween või tänupüha, kuigi jõulud kipuvad olema kõige suurema tähtsusega. Mängud teavad seda, mistõttu jagatakse virtuaalseid kinke ja tuuakse platsi ka jõuluvana. Siin on mõned arvutimängud, mis tähistavad tänavu jõule eriti suure hoolega.

Grand Theft Auto V

5. jaanuarini on võimalik GTA V Online osas selga proovida jõuluvana kostüüme ja temaatilisi pidžaamasid. Mängu on toodud ka mitmed uued maskid nagu näiteks võimalus näha välja nagu Härra ja Proua Jõuluvana ja palju muud. Lisatud on ka kolm jõuluteemalist autosignaali ja ilusti ehitud kuused kõikidesse korteritesse.

League of Legends

7. jaanuarini on võimalik oma kangelasi jõuluteemaliselt ümber kostümeerida ja isegi sõpradega lumesõda mängida. Ehk midagi, mida Eestis aknast välja vaadates väga teha ei saa.

QD7E298SVMHH1449535529019
Hearthstone

Hearthstone

6. jaanuarini on kõik areenid kaetud kommide, lume ja punaste kuubedega. Vastastele saab isegi häid jõule soovida. Iganädalane Tavern Brawl andis möödunud nädalal mängijatele jõuluteemaliste kaartide teise poole kaunistuseks mõeldud pildi ning Brawlis endas sai lahti teha nö. kinke, kus sai kolme kaardi hulgast valida ühe vastase klassi kuuluva kaardi.

2QMWO453PC4I1355129914296
World of Warcraft

World of Warcraft

Kui juba Hearthstone tähistab jõule, siis peab seda tegema ka World of Warcraft, kus saab seekordse jõulupüha Winter Veil ajal täita uusi ülesandeid, võidelda uute bossidega, suudelda arvuti juhitud tegelasi puuvõõriku all ning jagada omavahel kinke. Warcrafti universumis kestavad pühad 2. jaanuarini.

Heroes of the Storm

Hearthstone’ist ja World of Warcraftist rääkides peab mainima ka Blizzardi MOBA Heroes of the Storm, kus saab 12. jaanuarini ratsutada lumehelbeid enda järel maha jätva mäekolli seljas ning muidugi osta erinevaid temaatilisi kostüüme.

27781
H1Z1

H1Z1

Elavaid surnuid täis maailmas ei tohiks jõulud olla just väga tähtsal kohal, kuid kui inimesed tahavad kinke, siis seda nad ka peavad saama. Nüüd on mängijatel võimalus endale hankida jõuluvana müts, kui leiavad üles neid uhkelt kandvad surnud. Lisaks võib lennukitest alla visatud pakkidest leida kiivri, mille külge on kinnitatud isegi põhjapõtrade sarved.

Warframe

Free-to-play tulistamismäng Warframe pakub mängijatele uusi kostüüme ja jõulumütse lemmikloomadele ning isegi relvad saab ümber vahetada jõulukommideks.

Final Fantasy XIV Online

31. detsembrini on MMO maailm täis kõike, mis seostub jõuludega – mütsid, dekoratsioonid, kuused ning pakkumisel on isegi jõuluvana habe.

GW2_2012-12_Lions_Arch_1
Guild Wars 2

Guild Wars 2

Seekord ei pakuta mitte ainult võimalust riietuda nagu tõeline jõulumees, vaid ka võidelda halvasti käituvate mänguasjadega.

The Secret World

Selle MMO maailm pole just kõige meeldivam paik. Seda tõestab ka mängust inspireeritud õudusmäng The Park. Süngele maailmale omaselt ei külasta mängijaid mitte jõuluvana, vaid kõiki halvasti käituvaid lapsi karistav Krampus.

The Planetside 2

Sellesse mängu ei saabu mitte Krampus, vaid ohtlikud lumememmed, kelle kõrvaldamine toob tavapärasest rohkem punkte.

NkGv4Vr
Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege

Ubisofti uues meeskonnapõhises tulistamismängus oli juba enne jõule lumega kaetud kaardid, kuid nüüd tekkisid sinna ka jõulukaunistused ning muidugi ka kuused. Lisaks saavad kõik mängijad ehtida oma relvad rohelisevõitu kaunistustega, sest kes sooviks jõulude ajal midagi muud teha, kui päästa pantvange, hävitada pomme ja kõrvaldada terroriste.

Häid jõule!

Allikas: PC Gamer